Muzik

September 4, 2017 startfaqe 0

Artistat Shqiptar Leni komente se kush poju pelqen me se shumti dhe preferoni artista te tjer qe ti kem ne list

Apel per te gjith te ruajm ujin

August 12, 2017 startfaqe 0

Me ngritjen e temperaturave mbi vend, kanë filluar të rriten dukshëm edhe kërkesat për ujë të pijshëm. Kompania e Ujësjellësit Rajonal ”Prishtina” sh.a.u bën apel […]