Toka nga hapsira

December 10, 2017 startfaqe 0

Toka Tingulli (dhe vizionet) e heshtjes “Ndarja e bukurisë së pakrahasueshme të heshtur të planetit tonë me të gjithë udhëtarët tanë në këtë, Spaceship Earth […]