Bebe Rexha

March 28, 2017 startfaqe 0

Bleta “Bebe” Rexha (lindur më 30 gusht, 1989) është një këngëtare dhe tekstshkruese shqiptare që jeton dhe punon në Shtetet e Bashkuara. Ajo është bëre […]

sport

March 26, 2017 startfaqe 0

Sporting Goods Shop by Category From eBay Sales & Events Sporting Goods Daily Deals

Teknologji

March 22, 2017 startfaqe 0

Smart Glasses Syza NEW-Google-Glass-V3-0-Explorer-Edition-Cotton-White-Glasses