Në këtë mënyrë ju shmangni kërkesat e padëshiruara të Facebook

FALEMINDERIME: Bëni kritika ndaj njerëzve të panjohur që kërkojnë të jenë miq me ju në Facebook.
Shumë përdorues të Facebook përjetojnë kërkesa ditore të miqve nga njerëz imagjinar.

Në ditët e fundit, Startfaqe.com është njoftuar se ka lulëzuar me kërkesa të miqve për përdoruesit shqiptar të Facebook. E përbashkët me kërkesat është që profilet të duken të rreme – dhe profilet përbëhen nga imazhe të lehta dhe gjuhë vulgare.

Si rregull, “shokët” e rinj janë të lehtë për t’u zbuluar. Nëse nuk keni dëgjuar për atë person dhe personi ka një profil të profilit të lehtë, shanset janë se është një profil i rremë.

Është e shpejtë për të refuzuar kërkesën e miq, por është po aq e bezdisshme dhe e perceptuar si zhurmë e panevojshme.

Ju nuk rrezikoni asgjë duke shkuar te profili i tij / saj, por shmangni klikuar në ndonjë prej lidhjeve atje. Nëse pranoni kërkesën e miqve, shanset janë që ju do të filloni të merrni reklama të padëshiruara.
zhvatje
– Kemi marrë raporte për disa gjëra. Nëse bëhesh mik me të, do të reklamosh për faqet me fat të lumtur, ose në ushqimin tënd ose në Messenger ”

– Tjetra është se në disa raste dialogu me personin ka filluar dhe se ajo zhvillohet në mashtrime. Mund të jetë grabitje duke e marrë viktimën tek Skype. Marrëveshja është se ata do të vishen, do të marrin filmin dhe do të shtypin viktimën për të holla më pas, thotë Tessem.

Personi gjithashtu do të jetë në gjendje të ketë qasje në disa informacione personale nëse pranoni kërkesën e shokut. Kjo mund të përdoret gjithashtu për qëllime mashtrimi,

lajmroni profilat e rrem ne FB

Be the first to comment

Leave a Reply