No Picture

XHAKA DHE SHAQIRI

June 23, 2018 startfaqe 0

XHAKA DHE SHAQIRISlow-motion tregon shqiponjen e dyfishtë Lichtsteiner e bën edhe atë! 2018-06-23 12: 32: 16.0 2018-06-23 12: 32: 16.0 Edhe Captain Lichtsteiner nuk mund […]