Home

June 20, 2017 startfaqe 0

Për të shënuar Ditën Botërore të Refugjatëve, HOME do të kryejë një shfaqje të lirë shtatë ditësh në internet në Vimeo. HOME ishte prodhimi i […]

Gabimet në Facebook

April 17, 2017 startfaqe 0

Këto 7 gjëra që ju duhet menjëherë të mosë përdorimin e Facebook për to! Facebook ka gjatë viteve të ndërtuar një status të madh. Shumica […]

Bebe Rexha

March 28, 2017 startfaqe 0

Bleta “Bebe” Rexha (lindur më 30 gusht, 1989) është një këngëtare dhe tekstshkruese shqiptare që jeton dhe punon në Shtetet e Bashkuara. Ajo është bëre […]