1.069 Robotë thyen një rekord botëror

1.069 Robotë thyen një rekord

botëror të Guinness për “vallëzimin më të robots njëkohësisht” në Guangzhou, Kinë. Robotët janë të gjithë të quajtur Dobi dhe ata gjithashtu mund të flasin dhe të bëjnë Tai Chi.

Këto robota vallëzuese janë të sigurt duke nisur fundjavën me lëvizjet e tyre vrasëse! Teknologjia Inteligjente WL Ltd në Kinë kohët e fundit theu titullin e rekordeve për shumicën e robots që kërcenin njëkohësisht me 1,069 makina të sinkronizuara që tregonin aftësitë e tyre në një rutinë të përkryer të koreografuar. Ngjarja u zhvillua në Guangzhou, Guangdong, ku robotët e quajtur “Dob u programuan të gjithë përmes një sistemi kontrolli të grupit. , Kompania teknologjike ende arriti të mundë mbajtësin e mëparshëm të të dhënave, i cili mbante titullin në 1.007 robota.Përveç aftësisë për të kërcyer, robërit Dobi mund të flasin, të bëjnë Tai Chi dhe shumë veprime të tjera njerëzore. Si për të parë

Be the first to comment

Leave a Reply