Toka nga hapsira

Toka

Tingulli (dhe vizionet) e heshtjes “Ndarja e bukurisë së pakrahasueshme të heshtur të planetit tonë me të gjithë udhëtarët tanë në këtë, Spaceship Earth tonë @SergeylSS Astro Paolo (@Astrokomrade Falënderimet tona për Z. Paul Simon dhe të Shqetësuar dhe për të gjithë njerëzit brenda partneritetit të Stacionit Ndërkombëtar Hapësinor @iss) të cilët na tregojnë çdo ditë se çfarë lartësish mund të arrijmë së bashku. ” “Tingujt e heshtjes” Shkruar nga Paul Simon KËNGËT E UNIVERSALE, INC në emër të PAUL SIMON MUSIC. Kryen nga shqetësimet. Mirësjellje e Warner Bros. Records. I kapur nga astronautët Sergej Ryazanskiy, Paolo Nespoli dhe komandanti Randy Bresnik, videoja paraqet pamjet mahnitëse të Tokës dhe hapësirës së jashtme nga Stacioni Hapësinor Ndërkombëtar në orbitën e ulët tokësore gjatë muajve gusht deri në tetor të vitit 2017. Për më shumë në hapësirën ndërkombëtare Stacioni, vizitoni www.nasa.gov/station

Be the first to comment

Leave a Reply