Brexit: All you need to know. Dalja nga EU e Angli’s

Dalja e Britanies se madhe nga unioni evropjan

ben te te pys metevertet  a esht  nje rrym e  daljes se shtetev te pasura nga EU

dhe ato te shtetev te varfura te hyjn ne EU

dhe metej si dote shendrrohet ne te ardhmen endrra bashkimi evropjan

A guide to how the UK will leave the European Union after the 2016 referendum.

Source: Brexit: All you need to know