Çfarë ndodh në qiellin e natës këtë dhjetior?

Çfarë ndodh në qiellin e natës këtë dhjetior? Dushe Meteor dhe rrethi i yjeve! Dreka e meteoreve Geminid në mëngjesin e 14 dhjetorit. Nëse je në një zonë të errët, mund të shohësh deri në 120 meteorë në orë ndërmjet mesnatës dhe orës 4:00 lokale. Dush meteor Ursid gjithashtu majat këtë muaj më 22 dhjetor. Këtë muaj ju mund të gëzoni edhe rrethin e yjeve dhe yjet më të ndritura rreth Gemini. Shikoni për të gjetur se kur dhe ku të kërkoni! Kredia: NASA

Be the first to comment

Leave a Reply