Dear Albania: Eliza Dushku, Nate Dushku

Dear Albania

Shqipëria e dashur është një film dokumentar 2015 për Shqipërinë, prodhuar nga Eliza Dushku dhe regjisor i Nate Dushkut, të cilët janë me prejardhje shqiptare. Në Shqipëri të dashur, Eliza dhe vëllai i saj Nate udhëtojnë në rajonin e Ballkanit ku eksplorojnë 15 qytete shqiptare në Shqipëri, Kosovë, Mal të Zi dhe Maqedoni.

Dear Albania: Read Movies & TV Reviews – Amazon.com

Source: Amazon.com: Dear Albania: Eliza Dushku, Nate Dushku: Amazon Digital Services LLC

Be the first to comment

Leave a Reply