A ësht e novojshm më që të paguajm shumë te mdha miliardë paresh per rrugë ndoshta nuk ka nevojë nga nesër?

A ësht e novojshm më që të paguajm shumë  te  mdha miliardë paresh per rrugë ndoshta nuk ka nevojë nga nesër?

E ardhmja teknologjike esht duke ber me avancuar gjdo dit  dhe kerret fluturuse drone

jan duke uber dita dites me te mdha ku kan mudsi qe te bartin edhe njerz

Në Dubai veq kan filluar perdorimin e taxi dron

Be the first to comment

Leave a Reply