Kur rreziku i koronavirusit ka mbaruar Dëshironi të na bashkoheni për një ditë të përbashkët të vitit 2020 kur koronavirusi ka mbaruar? Udhëtojm ne pushime në kosovë, drekoni në restorante e kosoves, shkoni në koncerte dhe argetohuni  në Kosovë, kaloni natën në hotele të Kosoves, merrni me qira apartamente pushimesh në kosovë. Bleni mallra Vendore. Mbështetni kompanitë që kanë pasur vështirësi për shkak të mungesës të qarkullimit. LIKE Per akcionin e PREERBASHKT

Be the first to comment

Leave a Reply