China Daily

Një rekord i ri botëror i Guinness për “Automjetet ajrore më të pa pilotuara (UAV) në ajër në të njëjtën kohë” u krijua më 29 prill, kur 1,374 drones rrinin mbi një mur të lashtë të qytetit në Xi’an, provincën Shaanxi. (Huo Yan dhe Xu Junqian Kina Daily)

Guinness World Record for drone flight broken in Xi’an

Guinness World Record for drone flight broken in Xi’anA new Guinness World Record for the “Most Unmanned Aerial Vehicles (UAVs) airborne simultaneously” was created on April 29 when 1,374 drones hovered above an ancient city wall in Xi’an, Shaanxi province. (Huo Yan and Xu Junqian / China Daily)

Slået op af China Daily i 2. maj 2018

Be the first to comment

Leave a Reply