Apple fshehu skanerin e kodit QR në iOS 11

  1. Apple fshehu skanerin e kodit QR në iOS 11 – këtu është se si ta përdorësh atë
    QR kodet nuk po largohen, prandaj edhe ju mund të mësoni se si të skanoni ato me iPhone tuaj.

Një nga karakteristikat më delikate dhe të fshehura që Apple ka shtuar është aftësia për të skanuar kodet QR pa nevojën për një aplikacion të palës së tretë.

Ju mund të pyesni veten, kush i skanon këto gjëra të bezdisshme, gjithsesi

Pra, herën tjetër që jeni duke blerë dhe dëshironi më shumë detaje mbi një produkt që sapo ndodh që të ketë QR Code pranë tij, të tërheqë iPhoneun, të hapë aplikacionin e Kamera dhe ta vendosni në kodin.

Një e dyta më vonë, një njoftim i vogël do të bjerë poshtë nga maja e ekranit me një vrojtim të lidhjes që po ju drejton. Prekni njoftimin për të hapur faqen elektronike. I njëjti proces punon për kodet e lidhura me numrat e telefonit ose adresat e emailit ose shënimet me tekst – në thelb, çdo gjë që një QR kod mund të trajtojë, kështu që mund të jetë pajisja jote e iOS.

Provoni duke krijuar kodin tuaj QR duke përdorur këtë faqe interneti.

Be the first to comment

Leave a Reply