Çdo prind duhet ta shikoj këtë video

Videoja e meposhtme na tregon perditshmerine tone, dhe luften qe duhet te bejme ne menaxhimin e kohes, e jo ne”blerjen” e saj. Mbi te gjitha punet dhe obligimet, videoja na porosite qe te gjejme kohe per te kaluar me femijet, e jo te ju blejme pajisje elektronike per ti larguar nga vetja. Nese jeni prinder, […]

Source: Çdo prind duhet ta shikoj këtë video

Be the first to comment

Leave a Reply