SHBA jep alarmin, Rusia po përdor politikanët e korruptuar për të ndërhyrë në Shqipëri, ka blerë 1 televizion, 1 gazetë dhe 3 portale – Gazeta InfoPress

Shtetet e Bashkuara të Amerikës japin sërish alarmin se Ballkani është i kërcënuar nga ndikimi rus. Ka qenë Hoyt Brian Yee, zyrtari i lartë i Departamentit të Shtetit që ishte pak javë më parë në Shqipëri, ai i cili ka dhënë detaje mbi mënyrat që po përdor Moska. Ai ka folur në senatin amerikan mbi […]

Source: SHBA jep alarmin, Rusia po përdor politikanët e korruptuar për të ndërhyrë në Shqipëri, ka blerë 1 televizion, 1 gazetë dhe 3 portale – Lexo mëShum në Gazeta InfoPress

Be the first to comment

Leave a Reply