Gjuha e Shenjave Kosovare

Mirë se vini në faqen e internetit të Gjuhës së Shenjave Kosovare. Këtu mund të gjeni një fjalor të Gjuhës së Shenjave Kosovare dhe informacion për gjuhën e shenjave dhe gramatikën e saj.

Lexo më shum: Gjuha e Shenjave Kosovare

Be the first to comment

Leave a Reply