E hënë Motivimi: Kyle Lobpries, duke fluturuar nëpër qiell në një këmishë

E hënë Motivimi: Kyle Lobpries, duke fluturuar nëpër qiell në një këmishë

Seria jonë Motivimi i së hënës në GuinnessWorldRecords.com profilizon tregimet frymëzuese të angazhimit, guximit dhe edukimit prapa disa prej titujve më të jashtëzakonshëm. Këtë javë ne po hedhim në qendër të vëmendjes një ish-pilot detar, i cili nuk ndalet për të ndjekur pasionin e tij të fluturimit të krahut.

Be the first to comment

Leave a Reply