Tani mund të përditësoni Windows 10 në “Autori i Autorit të Përditësimit”

Tani mund të përditësoni Windows 10 në “Autori i Autorit të Përditësimit”

Më vonë sot, përditësimi i madh “Autori i rishikimeve të rënies” rrotullohet në miliona pajisje të përputhshme me Windows 10. Përdoruesit e Xbox One morën përditësimin dje .

Përditësuar më 20:40:

Nëse keni probleme të përditësoni, përdorni këtë mjet për të detyruar instalimin.

Përditësuar më 17:40:

Për ata që nuk kanë versionin SQ ju mund të tashmë të shkarkuar “Fall krijuesit Update”, version 1709, direkt nga serverat e Microsoft në formën e një file ISO kështu që ju mund të pastër-instaluar në qoftë se ju dëshironi, ose përmirësimin instalimin e tanishme.

anglisht

Anglishtja  ndërkombëtare

Përditësuar më 17 tetor:

Microsoft shkruan në blogun e Windows se përditësimi është duke u nxjerr nga ora 19:00 sonte.

Nisur Sot
Kur Microsoft hap flokët më vonë sot, kjo nuk është një hendek i madh. Ashtu si me “Përditësimet e Krijuesit”, përditësimi është i disponueshëm në pishina. Pajisjet që së pari marrin “Update Autori i Fallut” janë makinat Sipërfaqja, PC-të më të reja dhe PC që vijnë me Windows 10 të instaluar dhe janë testuar me përditësimin.

Kjo do të thotë se nuk është e sigurt se kompjuteri juaj do të marrë përditësimin automatikisht sot, por është mjaft e mundur për ta bërë atë me dorë. Më poshtë janë katër metoda për t’u përditësuar në “Autori i Fall Update” në:

Windows Update . Zgjidhja e zakonshme. Këtu është update automatikisht për të gjithë ata që janë në vendin e parë. Cilësimet e Hapura – Avancimi dhe Siguria – Windows Update – Prekni Kontrollo për përditësime .

Shikoni se çfarë ka të re në Windows Update Autori i Fall Update ,

Nëse përditësimi nuk shfaqet këtu, mund të kontrolloni përsëri më vonë. Ndoshta ju keni këto tri mundësi:

Asistenti i Përditësimit . Shkarko Update Asistent nëpërmjet faqen e internetit Microsoft , drejtuar Windows10Upgrade.exe, zgjidhni Update Tani dhe ndiqni udhëzimet në ekran. Para fillimit të instalimit, programi kontrollon nëse PC juaj është gati për “Fall krijuesit Update.”

Mjet i krijimit të medias . Nëse dëshironi të filloni me fletë të bardhë me “Autori i Rritjes së Autorit”, mjet i krijimit të medias është zgjedhja. Shkarkoni skedarin nga faqet e internetit të Microsoft . Pastaj klikoni dy herë mbi MediaCreationTool.exe dhe filloni procesin. Vini re që ju keni nevojë për një stilolaps ose DVD USB për të instaluar një version të pastër të Windows 10.

Me mjetin e krijimit të medias ju gjithashtu mund të përmirësoni direkt.

Programi i testimit i Microsoft
Opsioni më i fundit është programi i brendshëm i Windows dhe është më i miri nëse doni “Update Autori i Fallut” tani dhe në të njëjtën kohë dëshironi një pamje të ardhshme të lajmeve të Windows 10. Vini re se këto janë botime provë dhe nuk janë të rekomanduara në makinën tuaj kryesore.

Për t’u bashkuar me programin e brendshëm, bëni sa vijon: Open Settings– Update & Security – Programi i brendshëm i Windows – Filloni . Nga kjo menu ju mund të zgjidhni se cilën degë provoni dëshironi të jeni.

Nëse është “Update Creators Update” që dëshironi, zgjidhni “Versioni i ardhshëm i Windows” nën “Çfarë përmbajtje doni të merrni?” .

Ky raport Microsoft
Windows 10 Fall Krijuesit Update është e mbushur me zgjidhje të reja. Ndër këto janë përmirësuar Windows-Ink, duke përfshirë edhe ju lejon të shkruani me stilolaps direkt në dokumentet PDF; një të ri “Gjej Pen ‘shërbimi im,” Vazhdoni në PC tuaj »me Cortana * ose shfletuesit tuaj, Microsoft Buzë për një përvojë seamless gjithë pajisjet. Përveç kësaj, ky përditësim zgjeruara zgjidhje të sigurisë dhe privatësisë dhe përmirësimet disponueshmërinë duke përfshirë kontrollin Eye **.

Realiteti i përzier për masat
Windows 10 Autori i Fall Update-it prezanton realitet të përzier për masat. Me realitet të përzier, Microsoft dëshiron të ndryshojë mënyrën se si njerëzit krijojnë, komunikojnë dhe luajnë. Tani klientët e Microsoft mund të çlirojnë veten nga koha dhe vendi dhe të hyjnë në çdo mjedis. Letra dhe ekrani nuk do të jenë kufizimet e ideve të mira.

Deri më sot, çdo lloj përdorimi praktik i realitetit të përzier kërkon përdorimin e një kufjeje dhe për të krijuar përvoja të mira virtuale, ju duhet të montoni kamerat në të gjitha anët e dhomës. Kjo tani po ndryshon me disponueshmërinë e kufjeve të Windows Mixed Reality. Partnerët tanë, Acer, Dell, HP dhe Lenovo, sot nisin headsetet e para të përziera me Windows të disponueshme në Microsoft Store dhe në Microsoft.com nga 399 dollarë. Kufjet e reja të përziera Samsung, Samsung Odyssey HDM, do të jenë në dispozicion nga 6 nëntori.

Përditësimi i Krijuesit të Vjeshtës gjithashtu përmban një shikues të përzier të realitetit. Kjo e bën të lehtë për të parë realitetin e përzier në PC. Duke përdorur kamerën në PC, përdoruesit mund të shohin objekte 3D të përziera në mjedisin e tyre aktual.
Me të dy kufjet dhe realitetin e përzier të drejtë në PC, tani gjithçka është në vend për të futur botën në realitet të përzier. Udhëtimi, sporti, koncerte dhe përvojat e lojrave mund të ngrihen në një nivel të ri me përmbajtje nga mbi 20,000 aplikacione në Dyqanin e Windows.

3D rrit kreativitetin dhe produktivitetin
3D do të rrisë produktivitetin njerëzor në nivele të reja, me mundësi që shtrihen përtej botës 2D. 3D është po aq e dobishme dhe e fuqishme, sepse tregon botën në mënyrën se si e shohim dhe për shkak se 3D përforcon mënyrën se si njerëzit kuptojnë, kujtojnë dhe mësojnë.
Me Përditësimin e Krijuesve të Rënies, Microsoft lejon të gjithë të krijojnë në 3D.

Mbi 100 milionë njerëz përdorin Microsoft Paint çdo muaj, dhe me të gjithë Paint 3D mund të bëhen dizajnerë 3D. Me Përditësimin e Krijuesve të Vjeshtës, mund të shtoni objekte 3D në skedarët e Zyrës si paraqitjet në PowerPoint dhe dokumentet e Word. Objektet mund të animohen në prezantime, të cilat do të sigurojnë kuptim më të mirë të përmbajtjes dhe rrëfim tregimesh. Mixed Reality Viewer e bën të lehtë përzierjen e objekteve 3D dhe botës fizike.

Gaming bëhet edhe më interaktive
Gaming është forma më e shpejtë në rritje e argëtimit sepse është shumë interaktive. Gaming nuk ka qenë kurrë më popullor në Windows sesa tani – Windows 10 ka mbi 200 milionë lojtarë aktivë mujorë. Me një interes në rritje dramatike në eSport dhe streaming lojrave interaktive, tani ka më shumë njerëz që luajnë lojëra sesa të luajnë vetë.

Microsoft lansoi Mixer për të bërë më të lehtë transmetimin dhe ndërveprimin me lojtarë. Me Përditësimin e Krijuesve të Rënies, Mixeri është edhe më i mirë. Përdoruesit tani mund të fillojnë dhe të marrin pjesë në lojë streaming më shpejt se më parë. Modaliteti i lojës i lejon zhvilluesit të kenë qasje në të gjithë fuqinë e PC dhe t’ia kushtojnë atë lojës. Kjo siguron një përvojë edhe më të mirë të lojrave në Windows 10
Një epokë e re në lojrave tani vjen me përmirësime në Fall krijuesit Përditëso, përvoja të reja dhe më të pasur me realitetin përzier, dhe nisjen e Xbox One X – lojë e botës më të fuqishme konsol projektuar për të vërtetë 4K lojrave – 7. nëntorit.

Krijo kujtime me foto dhe video
Fotot dhe videot kurrë nuk kanë qenë më të njohura në Windows sesa tani, me mbi 250 milionë përdorues aktivë të Photos në Windows 10.

Në Updates Creators Fall, app Photos është ri-dizajnuar plotësisht. Tani mund të lehtë të krijojë histori collages me imazhe, shtoni personale 3D efekte, ngjyrë, tranzicionit, gjurmët audio dhe video. Absolutisht pa editing përvojë.

 

Burimi:
Windows Central

Be the first to comment

Leave a Reply