Çfarë ndodh në qiellin e natës për tetorin?

Çfarë ndodh në qiellin e natës për tetorin? Këtë muaj ju mund të kapni çifte të planetit, hënën tonë pranë yjeve të kuq dhe më shumë! Catch Venus të ndritshme në qiellin e pararendur duke kërkuar Mars më të ulët nën atë më 1 tetor, me të vërtetë afër në 5 dhe mbi Venus pas kësaj. Në qiellin e pararendës 8-11 tetor, hënja kalon pranë afërt të yllit Pleiades dhe kalon pranë yjeve të kuq Aldebaran në konstelacionin Demi dhe Betelgeuse në Orion. Shikoni më shumë për kur dhe ku të kërkoni këtë muaj! Shperblim: NASA

Be the first to comment

Leave a Reply