PROVO iOS 11 për IPad dhe IPhone


Në vjeshtë do të shihni një version të ri të iOS për të dy iPad dhe iPhone, me një marrëveshje të mirë të karakteristikave, veçanërisht të reja për iPad. Nëse jeni kurioz për të provoni, ju mund të shkarkoni dhe të instaloni versionin beta falas. Shënim, megjithatë, se ju mund të gjeni se telefoni juaj ose IPad mund të jenë të paqëndrueshme ose të ketë një jetë të shkurtër e baterisë, pasi ajo është në fund të fundit një version të papërfunduar në fjalë. Testimi i versionit beta është bërë në përgjegjësinë tuaj. Për instalimin periudha betaver-,
vizitoni  https://beta.apple.com/sp/betaprogram/ për t’u bashkuar le software të Beta App përdorur ID tuaj Apple. Pastaj thjesht ndiqni udhëzimet.

Be the first to comment

Leave a Reply