Gabimet në Facebook

Këto 7 gjëra që ju duhet menjëherë të mosë përdorimin e Facebook për to!
Facebook ka gjatë viteve të ndërtuar një status të madh. Shumica e njerëzve sot e përdorin Facebook, ne ndajmë lajmin, shkruan për jetën tonë dhe për të mbajtur në kontakt me miqtë dhe familjen. Por ju kanë garantuar disa gjëra që ju fyejnë ty mbi në Facebook.

Metro ka mbledhur pikë që njerëzit shpesh i mërzitur në Facebook. Ju mund të lexoni pikë më poshtë. Ndajnë ato në qoftë se jeni dakord, ndoshta dikush që ka nevojë për të marrë një përvojë Aha mund të përfitojnë nga e lexuar këtë artikull!

1. Share imazhet e ushqimit mediokër

Kur ju lëvizni poshtë Facebook, ne pothuajse mund të garantojmë se ju do të shihni më shumë fotografitë e pjatave. A jeni një nga ata që vazhdimisht të ndarë fotot e ngrënies tuaj? Ndaluar atë tani! Pjesa më e madhe janë krejtësisht indiferent për atë që ju hani.

2. Reklamat që ju fshini disa nga miqtë tuaj

Kjo nuk është aq e zakonshme sa matbilder, por nga koha në kohë, ne mund të shohim se një mik në Facebook njoftuar se tani është koha për një mik “të pastër-up”. Ata dërgojnë një sinjal që tani ju vetëm mund të ulen dhe të presin për të parë nëse ju jeni duke u fshihet, ose është “e rëndësishme” të mjaftueshme për të rrinë përreth FB-shoku atij personi.

3. Ndani rezultatet e provimit në Facebook

“Ajo që Animal jeni ju?”, “Cili është emri yt Latin?”, “Sa mirë e njihni të dashurën tuaj?”. Ajo është zvarritje me teste të tilla të këqija në Facebook, dhe njerëzit kurrë nuk gomave të ndarë rezultatet e tyre. Së pari, ata janë ndoshta asnjë tjetër se sa veten që kujdesen për çfarë “kafshë je.” Së dyti, këto teste janë shpesh mashtrimet. Pasi të jeni dakord për të marrë pjesë në testet, ju pranoni gjithashtu se ata që kanë bërë testin mund të përdorni emrin tuaj, Foto Profili dhe informacione të tjera në reklama. A nuk marr një sy gjumë të tjerët për të shkuar në të njëjtin kurth!

4. Share ajo që ju mendoni

Mens ‘Rita ndihet e bekuar “dhe” Per ndjehen mirënjohës’ ne mendojmë të tjerët vetëm që Rita dhe Per duhet të ndalet me këtë ndjenjë. Të gjitha ikonat kuptim në Facebook ka zëvendësuar përdorimin e fjalëve. A jeni i çmendur apo i lumtur? Në vend të kësaj, përdorni fjalë dhe, përshkruani pse ju jeni atje. Ndjenja icons kanë diçka tepër fëminore mbi veten e tyre …

5. Mos përdorni hashtags në Facebook

Hashtags janë Twitter!

6. Statuset bërtas për vëmendjen

Më i bezdisshëm në Facebook janë ato miq statusit, ku ai ankohet për diçka, pa shpjeguar tërë fotografia. Një lloj i statusit, ku njerëzit zakonisht duhet të përgjigjet: “I dashur, çfarë ka ndodhur?”. Një shembull i kësaj mund të jetë “Sot kam pasur një ditë e keqe!” Ose “A e dini përsëri ndjenja e të qënit tradhëtuar plotësisht nga një person të veçantë?”. Stop këto oppmerksomhetsstatusene! E vetmja gjë që ju bëni është të fyejnë njerëzit ..

7. Deklarata Dashuria

Gjithkush ka miq në Facebook të cilët përdorin njoftimin t’i shtie të dashurën e tij me sheqer përshëndetje të ëmbël dhe deklaratat e dashurisë. Kjo është i bezdisshëm. Jo sepse ne nuk ia kursej njerëz të tjerë një marrëdhënie të mirë, por për shkak se gjëra të tilla duhet të jenë të rezervuar për të dy prej jush. Kjo është e dashura juaj, ju do të përcjellë këto gjëra, apo jo? Ti e di se kjo është një kuti mesazh privat ku vetëm ai ose ajo mund të lexojnë atë që ju shkruani?

Be the first to comment

Leave a Reply