Bebe Rexha

March 28, 2017 startfaqe 0

Bleta “Bebe” Rexha (lindur më 30 gusht, 1989) është një këngëtare dhe tekstshkruese shqiptare që jeton dhe punon në Shtetet e Bashkuara. Ajo është bëre […]