No Picture

XHAKA DHE SHAQIRI

June 23, 2018 startfaqe 0

XHAKA DHE SHAQIRISlow-motion tregon shqiponjen e dyfishtë Lichtsteiner e bën edhe atë! 2018-06-23 12: 32: 16.0 2018-06-23 12: 32: 16.0 Edhe Captain Lichtsteiner nuk mund […]

No Picture

China Daily

May 3, 2018 startfaqe 0

Një rekord i ri botëror i Guinness për “Automjetet ajrore më të pa pilotuara (UAV) në ajër në të njëjtën kohë” u krijua më 29 […]

Toka nga hapsira

December 10, 2017 startfaqe 0

Toka Tingulli (dhe vizionet) e heshtjes “Ndarja e bukurisë së pakrahasueshme të heshtur të planetit tonë me të gjithë udhëtarët tanë në këtë, Spaceship Earth […]